keskiviikko 31. elokuuta 2011

Oma koti kullan kallis

Ristihämähäkki on kekseliäs, oman kodin voi tehdä vaikka sireeninlehdestä:)

39 kommenttia:

 1. Upea kuva.....suorastaan liian eläväntuntuinen, hämpyt on mun ykköspuistatuskohteita. En vaan tiedä mikä niissä on niin pelottavaa!

  VastaaPoista
 2. Marja, kiitos, puistatti minuakin ennen, mutta "siedätyshoito" eli kuvaaminen on auttanut. En silti vieläkään halua hämpyn kävelevän kädelläni, ehkä joskus...

  VastaaPoista
 3. Upean kuvan olet jälleen ottanut!!
  Ei tosiaan enää niin inhottava, kuin
  aiemmin. Kesän aikana kynnys
  madaltunut, ötököiden suhteen.

  Sateista elokuun viimeistä päivää.

  VastaaPoista
 4. Kiva pikkuinen hämy siellä kodissa ♥
  Se on totta, ennen minäkin inhosin kaikkia ötököitä, harrastelu kuvaamisen avulla noista peloista on päässyt :)

  VastaaPoista
 5. Hieno kuva, vihreän väri on ihanan utuinen. Kaikki elikot kelpaavat minullekin kuvauskohteeksi, paitti käärmeet, niitä en kuvaa enkä katso toisten kuvista :) saan kylmiä väreitä ja pahoja! Meidän naapuri sanoi nähneensä mustan käärmeen jota epäili rantakäärmeeksi, täällä ei ole näkynyt minkäänlaisia luikertelijoita ennen (madot erikseen :)), siitä seurasi se, että ulko-ovi pysyi kiinni kesän, vain ikkuna oli apposen auki. Ja kun pihalla kävelin niin kävelin tosi lujaa, että jumpse karkotti varmasti kaikki epämääräiset meijän pihalta. Että sillai.

  VastaaPoista
 6. Se on kuin vihreässä kylvyssä:)

  VastaaPoista
 7. Hohh... siinähän 'se' tutun näköinen valokuvamalli luuraa.
  Hienosti on asettunut kuvattavaksi.
  Mainio otos...!

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman onnistunut ja kaunis kuva! Hämähäkit ei ole olleet koskaan erityisemmin 'suosiossani', mutta nyttemmin olen opetellut 'tarkastelemaan' niitä... Näkemään niissä jotain muutakin kuin puistatuksen aiheen :)

  VastaaPoista
 9. Sirpa, kiitos, siedätyshoitoa kannattaa ottaa aina kun vain mahdollista. Minulle pahimmat kylmänväreet tulevat keltiäisten katsomisesta, toiseksi pahimmat amppareista. Tänään oli vähällä etten astunut ampparipesän päälle, se oli niin piilossa ojan penkalla. Mukavaa syyskuun alkua!

  Seijastiina, kiitos, auttaahan tämä kuvaaminen, jopa hämähäkistä löytyy kauniita kuvioita, joskus ovat jopa vähän söpöjä:)

  Leenamarketta, kiitos, aurinko paistoi lehden läpi, tuli jännän värinen ja hämppykin värjääntyi vihertäväksi. Käärmeet kyllä kelpaavat kuvattavaksi, mutta keltiäiset ja ampparit ei, huh, en oikein voi katsoakaan niitä.

  Katriina, hämähäkin värikylpy, on hämpyllä kaunis koti:)

  Eko, kiitos, sinulla taisikin olla samanlainen malli tässä taannoin. Ristihämähäkkejä on näkynyt kiitettävän paljon, seittejäkin, mutta ei ole ollut vielä mahdollisuutta kuvata aamukasteisia seittejä, ne työt haittaa aina harratusta:)

  Kati, kiitos, kyllä hämähäkkejä kannattaa tarkkailla lähempää, vasta silloin huomaa kauniita yksityiskohtia ja kuvioita.

  VastaaPoista
 10. Upea kuva. Hienosti jälleen huomattu ja sommiteltu.
  Ei kai tuo ole se verenimijähämähäkki???

  VastaaPoista
 11. Tiitsa, kiitos, ei ole "vampyyrihämis", mutta taitaa olla läheistä sukua. En ole sitä verenimijää koskaan nähnyt, jännää mennä ensi yönä nukkumaan:D

  VastaaPoista
 12. Hieno kuviointi näkyy lähikuvassa; kaukaa katsoen nää ötökät vaan puistattaa ;-D Hieno kuva, niin suojaisa koti.

  VastaaPoista
 13. Söpöt karvakoivet hänellä. Kauniit värit. Ristihämähäkki on komea hämy.

  VastaaPoista
 14. Mags,kiitos lähikuva vasta paljastaa ötököiden hienot värivivahteet ja kuviot. Nyt onkin onni omistaa tällainen koti, ulkona satelee vettä ja on muutenkin koleaa.

  Irma, kiitos, pikkuisena yrittää hän olla piilossaan, koivissa on asettelemista. Hämy asustelee aivan pihapiirissä, toivoisin vielä saavani paremman kuvan, valo ei oikein riittänyt, vaikka olikin aurinkoista, tuulikin vähän haittasi.

  VastaaPoista
 15. Se rakastaa vihreää ja halusi sellaisen majan, trendikästä.

  VastaaPoista
 16. Pipsa, tämä vihreä taitaa olla kesän muotiväri ötökkämaailmassa:)

  VastaaPoista
 17. Koputitko ensin ovea, mainio kuva ;)

  VastaaPoista
 18. Hyh kun meni kylmät väreet. Inhoan hämähäkkejä ihan kamalasti - mutta kuva on hyvä!

  VastaaPoista
 19. Ari, kiitos, jep, varovasti asettelin jalusta seitin viereen ja jutustelin hämylle, anteeksi pyysin kotirauhan rikkomista, eikä hämy näyttänyt välittävän. Välipalan syönti oli menossa, jokin kökkö näkyy olevan mutusteltavana:)

  Piia, kiitos, hämähäkkejä kannattaa kuvata aina kuin mahdollista, silloin ne alkavat näyttämään aika symppiksiltä:)

  VastaaPoista
 20. Mainio kuva. Ja kyllä on ihana vihreä valo hämärin kodissa, viimeisenpäälle tunnelmallinen.

  VastaaPoista
 21. Kiitos Uuvana, aurinko paistoi, kun otin tämän kuvan, siksi niin värikäs. Otin myös pilvisellä säällä kuvia, olivat aika värittömiä. Tämä hämy on pihamme kuvatuimpia, taidanpa käydä tänään tarkistamassa, onko hän vielä piilossaan:)

  VastaaPoista
 22. nature is so beautiful!

  VastaaPoista
 23. Classic Show Entertainment, yes, it is beautiful, thans for your visit:)

  VastaaPoista
 24. Rauhallinen, äärettömän kaunis värimaailma. Vaikka en olekaan hämähäkkien ylin ystävä, niin siitä huolimatta tämä kuva puhutteli. Hieno otos...:)

  VastaaPoista
 25. Pitsit sekaisin, kiitos, hämy on keksinyt mukavan ja sateettoman piilopaikan. Pitääkin käydä kurkkaamassa, onko hämy vielä tallella:)

  VastaaPoista
 26. Aivan huikea otos, upeat sävyt kuvassa!

  -Jaska

  VastaaPoista
 27. Jaska, kiitos:) Auringonvalolla on ihmeellinen voima aada värit esiin.

  VastaaPoista
 28. Luonnon ihmeellisyys koko hämähäkki : )

  VastaaPoista
 29. Mayo, niin on, omalla tavallaan kaunis. KÄvin tänään kurkkaamassa ja siellä lehden suojissa hämy vielä piileksi:)

  VastaaPoista
 30. BrandNewStudio, thank you very much:))

  VastaaPoista
 31. Mun lempi elukka:D Että minä itkin kun mulle sattu pieni kömmähys. Siivotessa mun suloinen huonehämppy ja imurin suutin sattuvat törmäyskurssille. Olin imuroimassa lattiaa ja just kun lykkäsin suutinta kaapin alusta kohen, niin eikö mun huonehämähäkki just tullu kaapin alta suoraan suutinta kohen ja sinne katosi! Pikana kävi mielessä ryhtyä pelastus toimiin ja perkata pölypussi. Järki sano, ei se hento ressu oo tuossa myrskyssä ehjänä selvinny:(
  Ihana tuo sun kuvasi.:))

  VastaaPoista
 32. Kiitos, Nenunen, vahinkoja sattuu, kun hämyt luuraa milloin missäkin. Käväisin tänään katsomassa, onko hämppy vielä lehtikodossaan, mutta ei ollut siellä, pientä haikeutta tunsin.

  VastaaPoista
 33. Sivullani on Sinulle tunnustus, käyppäs hakemassa:)

  VastaaPoista
 34. Nenunen, kiitos, käyn huomenna katsomassa:)

  VastaaPoista