lauantai 23. tammikuuta 2010

Aloitus

Jo vuosi sitten mietiskelin tätä blogin aloittamista, mutta aina se vain jäi jonkin kiireellisemmän asian jalkoihin. Näin talvisin on aikaa käpistellä kaikenlaista, muistin sitten tämän blogihaaveeni. Arvelin aamulla, että mahdanko osata...uskallanko aloittaa. Päivän kuluessa blogi kuitenkin muotoutui, voihan sitä myöhemmin muokata paremmaksi. Valokuvia luonnosta ja vähän muustakin olisi tarkoitus esitellä sekä tietenkin ajatuksia ja havaintoja kaikesta luontoon liittyvästä.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että uskalsit ja aloiti blogisi teon ♥
  Olemme saaneet nauttia mukavista hetkistä ja kauniista luonnosta kuviesi välityksellä, ethän lopeta ikinä tätä, lintuja nään niin harvoin, minä nautin täällä niitä ihailla, ja joka päivä odotan innolla uutta postaustasi :)

  VastaaPoista
 2. Seijastiina, kiitos kannustuksesta. Muista vieläkin kuinka vaikeaa oli alussa, kun kukaan ei ollut neuvomassa eikä täällä maalla ole mitään kurssejakaan.
  Paljon on vielä kysymyksiä, joihin en ole löytänyt ratkaisua. Haluaisin laittaa linkin kuvagalleriaani, sinne pitäisi tehdä uusi kansio, mutta en keksi miten. Kävijämääräkin olisi kiva saada näkyviin joskus ja lisätä saamani tunnustukset sivun laitaan.

  Olen moniin pulmiin saanut neuvojakin mukavilta lukijoiltani. Niin kauan kuin niska kestää, aion postailla kuvia, tosin talvisin en niin usein. Bloggaamiseen en ole vielä kyllästynyt, katselin, että jotkut blogit ovat monta vuotta olleet "hengissä".

  Minulla ei ole ketään läheistä ystävää tämän puolierakkoluonteeni vuoksi, tämä blogin pitäminen on antanut minulle monta blogiystävää, se on rikkaus, josta en hevin haluaisi luopua.

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinulla on niin kaunis blogi, juu toistan itseäni, mutta blogisi ilahduttaa minua ,katselen mielelläni lintukuvia ja muita, karhuja kauhistellen ;D

  Itse en niitä kovasti pääse kuvaamaan näet, mökillä joskus kesällä vaan satunnaisesti.

  Minullakin olo kävijälaskuri :vuodenajoissa, mutta poistin kun se näytti melkein sata vähemmän kuin hallintapaneelin tilastot, eli ei voinut pitää paikkaansa!
  Näen siis todelliset kävijäni hallintapaneelissa.

  Blogin teko on myös minulle ollut kivaa, en ole minäkään mitään kursseja käynyt, itse oppinut sitä ja tätä, olen vähän sellanen, että yritän ensin, sitten vasta jos en monen harjotuksen jälkeen opi, kysyn vasta neuvoa joltain ehkä..
  Itse ajattelin pitää Seijastiina blogini samanlaisena kuin alussa, enkä muuta sitä, ehkä jotain vain lisäten, ja olkoon se avoin niin kauan kuin jaksan kirjoittaa.
  Vuodenaika blogin sisustusta voin muutella vuoden aikojen mukaan, kuten asiaan kuuluu.

  Ihanaa kun olet pysynyt myös minun blogiystävänä ja jaksanut ihania kommentteja kirjoittaa.
  Iloista leppeää lokakuun loppua, ja kirjoitellaan ♥♥

  VastaaPoista
 4. Seijastiina, kiitos taas♥ Kiva kun käyt näitä vanhoja postauksia katsomassa, alussa minulla ei ollut montaa lukijaa ja ajattelinkin, että tuleeko tästä mitään.

  Vasta pari kuukautta sitten huomasin vahingossa nämä tilastot ja reimastuin, kun huomasin, että sieltä saa paljon tietoa. Ulkomailtakin on käyty vierailulla blogissani, mistähän ihmiset löytävät nämä sivut, ovatko he kenties ulkomailla asuvia suomalaisia?
  Kävijälaskuria ei siis tarvitsekaan, koska kävijät näkyvät tilastoissa. Linkin kuvagalleriaan haluaisin kyllä lisätä joskus.

  Olen kanssa ajatellut pohjaa joskus muuttaa vähän iloisemman oloiseksi, mutta aina se jää tekemättä.

  Blogiystävien saaminen on tehnyt valtavan hyvää minulle, jotenkin tällaisen ujon ja vähän erakkoluonteisen ihmisen on helpompi kirjoittaa kuin puhua kasvotusten. Blogimaailman ystävät ovat niin ihania, kaikki ovat hyväntuulisia ja kannustavia.

  Sinun blogissasi on mukava vierailla, jaksat postailla päivittäin, aina on jotain uutta ja kiinnostavaa lukemista.
  Huomenna pidänkin lomapäivän, ehkä saan taas vähän kuvia tänne blogiin.
  Samoin sinulle iloista loppulokakuuta, otahan paljon kuvia. Olisiko siellä kaupungissa mitään puistontapaista, sieltäkin voisi saada jotain kuvia, jos ei pääse mökille?

  VastaaPoista
 5. On täällä puistoja Manteli, ehkä sitä jotain keksitään!

  Ihana että jaksat vastata vanhoihin kommentteihinkin ♥

  Mukavaa lomapäivää, minä alan leipomaan ♥

  VastaaPoista
 6. Seijastiina, puisto-oravat ovat aika kesyjä, pussiin vaan pähkinöitä niin saapi varmaan kuvia, en ole koskaan päässyt kokeilemaan.

  Tulin välillä syömään ja lähden ukkelini kanssa Toivedelle katsomaan, olisiko jo jäitä.

  VastaaPoista