maanantai 25. tammikuuta 2010

Höppänä frettimme

Tyttärellämme on pieni söpö frettityttö Käpä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä: Käpä, Käpsy. Päkä, Kääpäläinen, Kääpä, Käpy, Pääkky. Kaikkien frettien tapaan Käpä on erittäin utelias ja on tunkemassa sievää kuonoaan joka paikkaan, etenkin kiellettyihin paikkohin, kuten kirjahyllyn taakse, pianon päälle, roskiksiin, sohvan väliin, reppuihin jne. Lehdet Käpä tökkii kuonollaan lattialle hyllystä ja esineitä katoaa pöydältä. Sohvan alta sitten löytyy kaikenlaista kamaa, kuten kyniä, saksia, ruuvimeisseleitä jopa kenkiä.
Eilen olin "lapsenvahtina" Käpälle, muutaman minuutin rustasin kuvia koneella. Kun katsoin taakseni kuullessani outoa ääntä, huomasin tuijottavani isoa multakasaa ja varsin ihastunutta Käpää. Käpsy oli saanut kukkamultapussin auki terävillä kynsillään ja kauhonut kaikki mullat lattialle. Sekä fretti että lattia joutuivat pesuun!

3 kommenttia:

 1. WOW!
  Aika söpöläinen tää teidän frettitypy!
  Upeita kuvia!Sehän tiedetään että olet siinä hyvä!!!!!Tykkään kyllä tästä taustasta, kuvat tulee kivasti esiin.Odotan innolla jatkoa!!!!
  Tää on kyllä ihan sun juttus!!!!!
  Terkuin Sirppis

  VastaaPoista
 2. Käpä on kyllä ihana ♥
  Kunnon tassut!

  VastaaPoista
 3. Seijastiina, tassuissa on aikamoiset kynnet, niitä pitää leikata aina kahden viikon välein, kasvavat tosi nopsaan.
  Käpä on meidän kaikkien rakas lemmikki, on niin ihanaa, kun hän kiipeää syliini ottamaan pienet torkut ja kerjää rapsutuksia nuolaisemalla leukaani♥

  VastaaPoista