tiistai 14. syyskuuta 2010

Jäähyväiset kimalaisille

Näiden kuvien myötä jätän haikeat jäähyväiset kimalaisille, suloisille pörriäisille. Ensi keväänä pajujen kukkiessa jälleen tapaamme.18 kommenttia:

 1. Nämä kuvat ovatkin ihana iltasatu!
  Nyt on kyllä vaikea valita sitä suosikkia. Kimalainen valkoisissa kukissa on jollain tapaa erilainen se taitaa olla suosikki tällä kertaa.Siinä on jotain kiehtovaa.
  Kylläpä alinkin kuva on tarkka. Ovatkohan nuo niitä aivonystyröitä tuossa päälaella :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Vikki, minäkin ihmettelin noita nystyröitä, kamalan pieniä ovat. Kimalaisen näin vielä viime viikolla, mutta nyt lentelee enää amppareita, niitäkin vähemmän.

  VastaaPoista
 3. Oikeastaan nyt kun muistelee, en ole nähnyt kimalaisia pitkään aikaan, mutta en kyllä amppareitakaan.
  Toiseksi alimmaisessa on kuin kimalainen syleilisi kukkaa.

  VastaaPoista
 4. Pehmyt piirto, amppareita näin vielä tänään muutaman mökillä, sudenkorentokin lenteli järven pinnalla.
  Kaksi viimeistä kuvaa on otettu kylmässä säässä, halaileva kimalainen oli jähmettynyt tähän asentoon, mutta oli kyllä hengissä. Ehkä hän vähän huilaili kukassa. Auringon tullessa esiin pörröturkki piristyi ja jatkoi matkaansa.

  VastaaPoista
 5. Heipparallaa Manteli! Löysin juuri ensimmäistä kertaa blogiisi ja minähän ihastuin täysin näihin sinun kuviisi! :)

  Kimalaisia tulee kyllä ikävä, ovat niin suloisia karvapeppuja. Keväisin tulee aina iloinen mieli kun näkee ensimmäisen kimalaisen! :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit kimalaiskuvat olet saanut napattua, ovat suorastaan herttaisen näköisiä♥
  Näin syksyllä ovat kimalaisetkin jo aika kömpelön tuntuisia ja nököttävät samassa kukassa pitkään. Onkohan kylmä kangistanut?

  VastaaPoista
 7. Hei vaan Marika ja kiitos, kun tulit lukijakseni. Kimalaiset ovat kyllä söpöjä ja kilttejä.
  Poikkesin äkkiä blogissasi,voivatko pupuset olla noin söpöjä♥ aivan vastustamattomia karvakeriä. Muutkin eläinystäväsi olivat ihania. Luin myös liikutuksella Rudi-koirasta ja ymmärrän ikäväsi. Tunnen vieläkin kaipausta, kun muistelen monta vuotta sitten poisnukkunutta Pimu-koiraamme.

  VastaaPoista
 8. Risusydän,kiitos, kylmyys oli tämän kaverin hyydyttänyt, mutta auringon tullessa esiin tuli siipiin sutinaa.

  VastaaPoista
 9. Voisiko niitä ottaa lemmikiksi? Vaikka keittiön kaapin päälle sellainen kimalaisen koti? : ) Silloin sinun ei tarvitsisi haikeana muistella kesää : )

  VastaaPoista
 10. Kauniit kuvat, ja haikein mielin hyvästelemme nuo pörröiset mehiläiset ♥
  Ensi keväänä sitten taas tavataan!

  VastaaPoista
 11. Kauniit värit kauniissa kuvissasi! Pakkohan se on heittää hyvästit heille, samoin kohta muuttolinnuillekin ;( mutta onneksi meille jää jotain talveksikin ;)

  VastaaPoista
 12. Mayo, se olisikin mukava ajatus♥ Valokuvankin voisi tulostaa vaikka työpaikan seinälle. Kuvakollaasi rakkaimmista kesäkuvista lievittäisi vähän kesäikävää, mutta en ole vielä opetellut kollaaseja tekemään, onkohan jokaisessa kuvankäsittelyohjelmassa kollaasintekomahdollisuus. Minulla on vanha Elements 7, siinä ei taida olla.

  Seijastiina, kiitos, laskin, että huhtikuuhun on 6,5 kuukautta aikaa:(
  Vähän toivottamalta nyt tuntuu, tuleeko kevät koskaan. Vielä on onneksi puissa lehtiä ja kaikkia kauniita värejä, nauttikaamme siis niistä.

  VastaaPoista
 13. Elisa, kiitos, kyllä tähän alakuloon pian tottuuu. Eilen ei näkynyt kuikkia järvellä, ovatkohan jo lähteneet muuttomatkalle. Pikku punarinnat ovat onneksi vielä ilonamme.
  Olen joskus ajatellut, miltä tuntuisi, jos kaikki eläimet muuttaisivat talven tullen etelään - kuinka autio ja hiljainen olisi talvinen maisema. On se ihanaa ja lohduttavaa, kun talvilinnut ja muut eläimet jäävät sijoilleen. Heitä katsellessa tulee iloinen mieli.

  VastaaPoista
 14. He ovat niin hellyttäviä! Melkein tekisi mieli silittää :-D

  VastaaPoista
 15. Vielä sotkeennun tuohon kollaasi-asiaan ;) Oletko kokeillut Picasa-kuvankäsittelyohjelmaa? On helppo, pieni ja ilmainen ohjelma, suomenkielinen.. Siinä on helppo ominaisuus, jolla voi tehdä kollaaseja. Valitset vain kuvat ja klikkaat Tee kollaasi-nappia ;)

  VastaaPoista
 16. Elisa, kokeilin tyttäreni koneella, mutta laitoin kuvia liikaa eikä tullut hyvännäköinen, mutta harjoitus varmaan auttaa asiaa. Omalla koneella on vain tuo Elements, sieltäkin varmaan löytyypi.
  Nyt kun illat pimenevät eikä enää pääse ulos iltaisin, aion tutustua näihin kollaaseihin. Olen vähän kärsimätön (jaa vähän) yleensä, pitäisi osata heti kaikkea eikä yhtään lukea ohjeita tai kirjoja, niin se vain on. Kiitos vinkeistä Elisa, olen ennenkin saanut sinulta hyviä neuvoja♥

  VastaaPoista
 17. Voivatko pupuset olla niin söpöjä? Kyllä voivat - ja vielä paljon sitäkin söpömpiä! :)

  VastaaPoista
 18. Marika: Niinhän ne pupuliinit ovatkin♥

  VastaaPoista