keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Näitä lähden kuvailemaan mökille

Teen tässä lähtöä mökille  yöksi tai pariksi, mukaan lähtevät fretit, tyttäreni ja mieheni, jonka loma alkaa vasta ensi viikolla. Mökillä ei ole nettiyhteyttä, joten käyn ihailemassa kuvianne sitten kotiin palatessani. Kamera ja kaikki objektiivit lähtevät tietenkin mukaan jos vaikka muutaman kuvan vielä saisin...

kukkasista

perhosista

muistakin ötököistä

saunapolusta

ja lintusista

sekä häälennoista

12 kommenttia:

 1. Mukavia lomapäiviä ja toivon oikein herkullisia kuvaushetkiä ja -kohteita.
  Tuo alin kuva on ihan mahdottoman I-H-A-N-A.

  VastaaPoista
 2. Annahan kameran laulaa! Kannattaa ottaa kaikki valo talteen talven varalle. Kaikista kuvista tykkään, mutta alin on minustakin upein! Hyviä lomapäiviä ;)

  VastaaPoista
 3. Vikki ja Elisa, kiitos. Täällä vielä kökötän, tuli pieni sadekuuro.
  Vein pyykkiä narulle äsken ja huomaisin palatessani jotain jännittävää: Lentomuurahaiset olivat lähdössä häälennolle sankoin joukoin. Hain äkkiä kamerani, mutta mutta pääjoukko oli jo suoriutunut matkaan. Arvatkaa harmittiko, näkymä oli huikea, kun kymmenet lentomuurahaiset parveilivat pesän suulla ja kiipeilivät korsille ja sitten lähtivät häälennolla.
  Murkut olivat pieniä mustia, mutta siivelliset olivat paljon isompia. En tiedä murkkuista juuri mitään, mutta hetki oli herkkä ja tallentui mieleeni pitkäksi aikaa.
  Jos vielä ehdin, lisään kuvan viimeiseksi lopuista murkuista.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, alin kuva on mainio!
  Mukavia päiviä ilman nettiä!!

  VastaaPoista
 5. Antoisia loma- ja kuvauspäiviä! Jäämme odottelemaan kuvasaalistasi.

  VastaaPoista
 6. Saunapolku on kaunis : ) Hyvää mökkeilyä. Kuinka se frettien kanssa onnistuu?

  VastaaPoista
 7. Hei taas kaikille, parin päivän "loma" mökillä teki hyvää.
  Kiitos teille Mags, Valokin värsyjä, Irma ja Mayo. Kuvaussaalis jäi tällä kertaa olemattomaksi, koska olin jo aiemmin päättänyt viettää laatuaikaa tyttäreni kanssa. Hän on jatkuvasti vailla kalastuskaveria, joten vääntäydyin veneeseen ja kävimme peräti kaksi kertaa narraamassa ahvenia. Hyvät savukalat saimme, mutta ainahan ne suurimmat pääsevät irti:D

  Fretit olivat kurittomia ja yrittivät karkailla joka oven avauksella. en ole niin uteliaita otuksia ikinä nähnyt, jokainen sopukka mökistä piti tutkia. Nukkuessaan he ovat kuin pieniä enkeleitä pienine viattominen naamoineen, mutta kun silmä välttää...:D

  Hauskaa viikonloppua kaikille!

  VastaaPoista
 8. Hei Manteli! Yritin laittaa sinulle meiliä netti.fi osoitteeseesi, bumerangi tuli... Voitko mahd. laittaa mulle viestiä!
  -voit poistaa tämän kommentin...

  VastaaPoista
 9. Olen koko kesän yrittänyt bongata tuota kolmannessa kuvassa ylhäältä olevaa ötökkää (en yt muista nimeä), mutta en ole onnistunut. Mutta sinäpä sait hyvän kuvan hänestä.
  Nuo häälentäjät ovat kiipeilykuvissa jotenkin hauskoja, kuhinan voi oikein aistia.
  Ja tuollainen polku kutsuu heti kulkemaan...

  VastaaPoista
 10. Kaunista ♥
  Varmasti fretit on aina livistämässä ulos ,ovat varmaan aika liukkaita siinä, mutta takuulla suloisia :)

  Nyt ,kun on lunta nuo koiranputket vai mitä nuo on näyttää kivalta pellon laidoilla, kuten toki tässä ihanassa kesäpostauksessasikin!

  VastaaPoista
 11. Seijastiina, kiitos, frettejä saa etsiä milloin mistäkin, pienempi Käpä on mestari piiloutumaan, usein hänet löydetään nukkumasta komeroista vaatteiden seasta tai sukkakoreista. Kerran Käpsy oli mennyt pesukoneeseen likaisten vaateiden sekaan, se olikin vähän vaarallinen paikka. Reput ja laukut ovat myös hyviä nukkumapaikkoja:)

  Ihanaa, kun vihdoin satoi lunta viitisen senttiä. Kun oikein pakastaa, voi saada kauniita huurrekuvia.
  Hauskaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista