keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Korentokesä

Aika ei millään tahdo riittää riittää näihin postauksiin, kohta on taas puoliyö. Kaikki liikenevä aika menee kuvaillessa ja mökillä saunoessa, kotiin tullessa pitää kuvat "raakata" ja käsitellä. Huomisen ruokakin on vielä tekemättä, voihkaus.
Laitan pitemmittä puheitta muutaman kuvan korennoista, joita lentelee jo mukavasti mökillä.

12 kommenttia:

 1. Oi että rakastan, ihailen sulavia ja keveitä korentoja! Voisin kertoa vaikka mitä aiheesta, mutta riittäköön se, että harrastin joskus silkkimaalausta ja haastavimmat kuvat oli neitokorennot...
  Nämäkin kuvat ovat taas uskomattoman tarkkoja, herkkiä ja kauniin kiehtovia <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mags, minä puolestani ihailen sinun tekemiäsi korentoja ja perhosia, joita aina joskus näen koruissasi.
  Silkkimaalausta olisi mukava kokeilla, mutta nykyään sitä ei taida kuulua kansalaisopiston ohjelmaan.
  Eipä tullut mieleen, että olisin voinut maalata korennon öljyväreillä, nyt pidän vähän paussia maalamisessa.
  Huomaan, että olen sellaisen yhden harrastuksen immeinen eli en pysty keskittymään maalausharrastukseen, kun valokuvaaminen on aina mielessä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo siivet ovat ohuet mutta miten ne kantavatkaan.
  Alimmassa kuvassa hienosti "niputettuna"

  VastaaPoista
 4. Kauniita herkkiä harsosiipiä, kaunis kuvasarja.
  Sinulla näyttää, olevan elämä yhtä täynnä, kuin minulla. Kaikkea kivaa olisi vaikka kuinka paljon, mutta aika tekee tenän.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit kuvat! Herkät, pehmeät - upeat!

  VastaaPoista
 6. Kiitokset teille, Vikki, Valokin värsyjä ja Elisa.
  Alimmassa kuvassa korento oli sateen suojassa lehtien alla, oletetun suun kohdalla näkyy pieni vesipisara. Siivet olivat aivan supussa ja olo oli varmaan vähän kurja.

  VastaaPoista
 7. Onpa komeita korentoja. Minusta on tullut ihan korentofani tänä keväänä, heihin pitää tutustua ehdottomasti lisää.

  Samanlaisilta kuulostavat kiireet... itse lohduttaudun sillä, että kuvaaminen on nyt tärkeämpää kuin se raakkaus ja editointi, sitä ehtii tehdä sitten talvikeleillä kun ei ole mitään kuvattavaa. Nyt täytyy ehtiä vain ulos ja auttimaan kaikesta, joko kamera kanssa tai ilman. Harmillisesti työ vain pahus vieköön aina häiritsee tätä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Uuvana. Nyt tosiaan tuntuu siltä, että kuvat pitää vain kiltisti tallettaa käsittelemättömien kansioon ja odotella talvea. Olen vain niin kärsimätön ihminen, että haluaisin heti käsitellä kaikki. Ehkä niitä sadepäiviäkin tulee, silloinhan voisi muutaman kuvan käpistellä.

  VastaaPoista
 9. Korennot ovat kiehtovia olentoja ja hienosti olet heitä kuvannut. Samat kiireet täälläkin, työt häiritsevät aika pahasti harrastusta. Kuvat kun haluaisi laittaa framille tuoreina, ajankohtaisina. Viikon viiveellä suunnilleen mennään täällä...

  VastaaPoista
 10. Kiitos Irma, minullakin on nettiin-kansiossa ainakin viikon vanhoja kuvia, jotka odottavat postaamista. Joskus olen poistellut niitä, kun eivät ole enää ajankohtaisia. Nyt on käsittelemättäkin parisataa kuvaa, koska reissussa ei ollut mahdollisuutta viedä kuvia koneelle.

  VastaaPoista
 11. Ihania!
  Sudenkorennot, kuin koruja ♥
  Näitä onkin mukava kesällä kuvata, jos vain pysähtyyvät ja kyllä ne joskus niin tekeekin!

  Iski jälleen kesänkaipuu!

  VastaaPoista
 12. Seijastiina, kiitos, joskus korennot vain lentelevät, eivätkä sitten millään pysähdy. Silloin harmittaa. Iltamyöhällä voi tuurilla nähdä yöpuulle käyneen korennon ja sateen jälkeen myös.

  VastaaPoista