tiistai 16. maaliskuuta 2010

Jotain sinistä ja vähän punaistakin
Alkaa jo kyllästyttää pöykkyjen kuvaaminen, mutta laitetaan nyt vielä kerran parit kuvat. Ajatukset harhailevat jo jokakeväiseen pajunkissaprojektiin. Pajun kukkiessa kaivan kätköistä jalustan ja makroilen sydämen kyllyydestä.

8 kommenttia:

 1. Kohta kumpareet katoavat, hyvä niitä on kuvailla nyt, kun siihen on vielä mahdollisuus. Kauniisti valo noissa kuvissasi antaa kummuille muotoa ja valottaa taustaa. Valokuvia valosta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Pehmyt piirto! Tuota valon ja varjon leikkiä tavoittelinkin kuviin, mutta kuvasta puuttuu aina monta elementtiä, kuten tuoksut äänet, lämpötilan vaihtelut auringossa ja varjossa. Niistä voi nauttia vain lähtemällä ulos luontoon.

  VastaaPoista
 3. Makroilu sinullakin jo mielessä. Pajunkukissa pörrääkin sitten vaikka mitä porukkaa. Tuskin maltan odottaa. Piti aloitella jo huonekärpäsen kuvaamisella... Mutta näitä lumia on nyt hyvä kuvata talteen. Voi olla, ettei tällaista oikeata talvea tule enää toista. Kauniit tasapainoiset kuvat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Irma! Meillä ei ole kärpänen vielä herännyt ihme kyllä. Muurahaiset tykkäävät möyriä pajunkukissa, mutta ne on vaikeita kuvattavia pienen kokonsa ja liikkuvuutensa takia.

  VastaaPoista
 5. Minä jotenkin jaksan äitä pöykkyjä kummasti tänä talvena, niistä on jotenkin tullut oikein ystäviä - paljon jutellaan ja vaihdetaan kuulumisia. :P Ehkä se johtuu siitä, että oikeastaan ensimmäistä talvea aktiivisemmin valokuvailen - eli uutuudenviehätystä on vielä eikä kaikkia kuvia jo otettu moneen kertaan.

  Tuo tasapainoileva hattu neljänneksi alimmassa kuvassa on hauska, uskalias, jotenkin melkein vauhdikas.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Uuvana. Onkohan hattu jo pudonnut, taidan käydä viikonloppuna katsomassa, jos löydän sen, täällä nimittäin satoi eilen lunta lähemmäs 10 cm. Kyllä pöykkyjä on aina ilo katsella ja kuvata, vaikka uutuudenviehätys häipyisikin.

  VastaaPoista
 7. Pölkyt on kivoja lumen alla ;D
  Kauniit talviset kuvat, jos ei linnut kärsisi kovasta talvesta, voisin odottaa ja tykätä talvesta ♥

  VastaaPoista
 8. Seijastiina, kiitos, ihmettelen, miten pienet lintuset selviävät talvesta, kai niitä vähän menehtyykin kovina talvina. Meidän lintuset aion pitää hyvässä muonavahvuudessa, kovasti tuntuvat jo siemenet kelpaavan.

  VastaaPoista