keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Lunta tupaan, eikun autoon

Viikonvaihteessa lumet putosivat niin vauhdilla katolta, että autokin oli puoliksi hautautunut. Isäntä vähän ihmetteli, että kuinkas nyt kylille lähdetään. Onneksi matkustajan puolelta pääsi sisälle autoon ja peruuttamalla pois lumikasasta. Oli muuten vähän lumitöitä.

Eilen oli taas harmaa päivä. Yritin etsiä väripilkkua lumen keskeltä, muuta en löytänyt kuin vanhan saunamme. Viikonlopuksi on onneksi luvattu vähän aurinkoakin. Toivottavasti lumi pysyy puiden oksilla,jotta saisin vielä muutaman talvikuvan ennenkuin kevät voittaa.

4 kommenttia:

 1. Ohhoh, hyvä ettei lumi mennyt sentään tuulilasista sisään. Täällä oli lehdessä juuri kuvia aika littaan menneistä laseista samanalaisessa tilanteessa.

  Täällä ihan etelässä satoi tänään ohuen lumikerroksen, mikä oli mukavaa koska se peitti kaikki kurat joita jo ehti tulla näkyviin suojan myötä. Mukavampi peite tuo puhtaanvalkoinen. Minäkin toivoin juuri, että ehtisi vähän vielä talvikuvia ottamaan - toivotaan viikolopuksi aurinkoa!

  VastaaPoista
 2. Onneksi ei tullut lommoja autoon vaikka vähän pelättiinkin. Täällä Virroilla on parin päivän aikana sadellut monta senttiä lunta. Puut ovat taas saaneet kauniin lumihunnun.

  VastaaPoista
 3. Ups, on tullut lunta katolta!

  Kaunishan tuo on tuo sauna, väripilkku hyvinkin ♥

  VastaaPoista
 4. Seijastiina, pitää ensi talvena pysäköidä vähän kauemmas, jos lunta yhtä paljon kertyy. Ajattele jos joku olisi juuri seisoskellut portailla, mikä lumipesu:D

  VastaaPoista