torstai 15. huhtikuuta 2010

Käpän luontoretki


Alkuviikolla Käpsy pääsi tutustumaan ulkoilmaan. Se oli vähän pelottava kokemus. Pienestä fretistä maailma tuntui liian avaralta ja ensin se vain kyyristeli tiellä matalana. Kävelykin oli sellaista matokävelyä. Ensijärkytyksen jälkeen vauhti lisääntyi, ensiksi tutustuttiin lumenrippeisiin ja vähäsen maisteltiinkin tätä "valkoista" vettä. Seuraavaksi haisteltiin kallion sammalikkoa, silloin vähän taas pelotti tämä korkea paikka. Heinäpelto oli kivoin paikka, siellä Käpsy sai totetuttaa itseään eli kaivautua onkaloihin, hiiriä ei onneksi löytynyt. Lopuksi vielä pikainen tutustuminen solisevaan veteen. Sinne en ainakaan mene - tuumi Käpä. Tässä vaiheessa pikkuinen väsähti ja loppumatka sujuikin Annin takin sisällä.

8 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia. Niitä katsellessa tulee hyvälle tuulelle =)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rusina, Käpä on kyllä hauska lemmikki, leikkii kuten kissa. Nykyisin osaa myös kerjäämisen jalon taidon, nousee lahjetta vasten ja katsoo anovasti pienillä nappisilmillään: saisinko minäkin pienen palan banaanistasi?

  VastaaPoista
 3. Opas hän vekkuli tuttavuus. :D
  Ilmeikkäitä kuvia - maailma on suuri!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Uuvana. Käpä on meille kaikille rakas. Olen koiralle ja kissalle allerginen, mutta halusin lemmikin, jota saisi helliä ja silitellä. Meillä oli monta vuotta gerbiilejä ja hamstereita. Nekin olivat söpöjä, mutta ne eivät osaa leikkiä eivätkä oikein ymmärtäneet silittelystäkään mitään. Sitäpaitsi minulla oli koko ajan huono omatunto, kun ne joutuivat olemaan häkeissään melkein koko ajan. Käpä saa olla vapaana, vaikka tekeekin välillä pientä tuhoa. Nyt lähdemme taas katsomaan jäätilannetta mökille, mieheni tuuttaa jo auton torvea. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Käpä on kaunis tyttö, ilmeikkäät kuvat!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Elisa. Huomasin, että ulkona kuvaaminen onnistui paremmin kuin sisällä salaman avulla.

  VastaaPoista
 7. Löytyihän se Käpä ♥
  Maailma on suuri, ihmeissään pikkuinen, mutta myös innoissaan varmaan, kunnes alkoi väsyttää.
  Ihana ♥

  VastaaPoista
 8. Seijastiina, Käpä-tyttönen on saanut kaverin, Nuti-pojan, tulevat hyvin toimeen. Monet naurut saamme iltaisin, kun parivaljakko leikkii keskenään. Valokuvia olen yrittänyt ottaa leikeistä, mutta tarkennus ei oikein ehdi näiden leikkiväisten mukaan.

  VastaaPoista